agenda 2016In 2016 zullen er vijf eigen evenementen van GT Events plaatsvinden. Na een jaar van voorbereiden, ziet Retrofest het daglicht. Een evenement helemaal gericht op de sportieve youngtimer bezitter, maar ook de sportieve en iconische oldtimers zijn van harte welkom. Gevestigde evenementen zoals BimmerFest en HondaFest, zijn niet weg te denken van de kalender en beide evenementen vinden plaats op de vertrouwde locatie Trafficport. Maar, voor de Honda en BMW rijder staat er in 2016 meer op de planning. Beide evenementen krijgen een tweede editie. Niet zomaar een kopie, maar een echte indoorshow. Deze edities staan zijn gepland in de maand september. Pak je agenda erbij en noteer de volgende data:

22 mei – HondaFest Part I – Venlo
5 juni – BimmerFest Outdoor – Venlo
26 juni – Retrofest
18 september – BimmerFest Indoor – Venray
25 september – HondaFest Part II – Venray


BimmerFest 2013 03BimmerFest was in 2015 het grootste evenement in omvang en bezoekers van GT Events. Dit jaar verdubbelen wij BimmerFest en zal er een editie bij komen in de Evenementenhal Venray. Deze nieuwe locatie biedt een perfecte combinatie van indoor en outdoor. In 2015 ontvingen wij op dit succesvolle evenement om en nabij de 3.000 BMW’s in Venlo, een getal wat wij dit jaar hopen te evenaren op Venlo.

In Venray is er een maximale ruimte voor 1.200 auto’s. Met aanmeldingen uit meer dan 12 verschillende landen, wordt het BMW concept BimmerFest ieder jaar internationaler. Binnen Europa begint BimmerFest steeds meer naamsbekendheid te krijgen en wij sluiten een editie buiten Nederland dan ook niet uit.

Tijdens de aankomende edities zullen verschillende thema’s terugkomen en zullen er een aantal nieuwe thema’s geïntroduceerd worden. Voor meer informatie, verwijzen wij je naar de website van het evenement: www.bimmerfest.eu. Ook op de Facebookpagina van BimmerFest zullen regelmatig updates worden geplaatst.


HondaFest

Na drie succesvolle Honda evenementen, breiden we uit naar een tweede evenementenlocatie voor nog meer HondaFest. De tweede editie zal plaats vinden op een unieke locatie in dezelfde regio. De tweede editie, genaamd HondaFest part II, zal aan het einde van zomer plaatsvinden in de Evenementenhal Venray.

HondaFest part II biedt een unieke mogelijkheid om een indoor evenement te combineren met een outdoor event. De eerste editie van HondaFest vindt plaats op het vertrouwde terrein van Trafficport te Venlo. De tweede editie in de Evenementenhal Venray. HondaFest is het grootste Honda evenement in Europa en behoort wereldwijd zeker in de top 3. In 2015 mochten we bijna 2.000 Honda’s ontvangen en de verwachting is dat we daar in 2016 ruim overheen zullen gaan.

Dit evenement heeft een immense internationale groei meegemaakt, met als hoogtepunt meerdere deelnemers die invlogen vanaf Amerika en Canada om HondaFest afgelopen jaar bij te kunnen wonen. Niet alleen deelnemers komen van ver, ook steeds meer bedrijven uit het buitenland zijn geïnteresseerd in HondaFest. Een aantal vaste publiektrekkers, zoals de NSX Gathering, zullen terugkeren tijdens de aankomende editie. Maar uiteraard is er ook plaats voor nieuwe thema’s, zoals de Honda Type R Reunion. Hier zijn alle Honda Type R modellen welkom. Meer informatie is te vinden op de HondaFest website en op de Facebookpagina van HondaFest.


Logo BimmerPortal

Sinds 2012 is GT Events eigenaar van Nederlands grootste BMW community. BimmerPortal heeft bijna 25.000 geregistreerde leden en een groei van 9,8 gebruikers per dag. Ruim 3.800 unieke bezoekers, bezoeken BimmerPortal per dag en vele grote merken maken gebruik van BimmerPortal om hun product of dienst aan te bieden tegen een zeer schappelijk tarief. Daarnaast wordt maandelijks de BimmerPortal nieuwsbrief verstuurd naar 99,8% van alle geregistreerde leden. Tevens is BimmerPortal een belangrijke pijler in de communicatie van het BMW evenement BimmerFest. Zo kan vooraf triggering gecombineerd worden met ‘live’ promotie of verkoop van uw product of dienst. Bekijk de website www.BimmerPortal.nl om een indruk te krijgen.


Logo Honda Community NederlandGT Events biedt diverse mogelijkheden tot adverteren op Honda Community Nederland. Bedrijven kunnen zo dagelijks een product of dienst onder de aandacht brengen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Brian Klifman via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. HCN behoort al jaren tot een vaste naam onder de Nederlandse en Belgische Honda liefhebbers en is niet meer weg te denken uit de huidige Honda scene.

Honda Community Nederland is een goed bezocht, merkspecifiek platform (+/- 10.000 leden) met een gemiddelde van minimaal 1.200 bezoekers per dag. De gemiddelde bezoeker is ongeveer 6 minuten per bezoek actief.

Evenementen van GT Events

BimmerFest het BMW Evenement van de Nederland

BimmerFest - Venlo & Venray

BMW liefhebbers noteren de datum van BimmerFest al in hun agenda, lees meer…
RetroFest, het evenement voor Youngtimers en Oldtimers

RetroFest - Venlo

Young- en Oldtimer bezitters opgelet, RetroFest komt eraan, lees meer…
Het grootste Honda evenement van Nederland

HondaFest - Venlo & Venray

Honda rijders reizen massaal af naar Venlo voor spraakmakend evenement, lees meer…
Fast Car Festival

Fast Car Festival

Het performance evenement van Nederland, lees meer…

Over GT Events, het automotive evenementen bureau

GT Events is een dedicated auto evenementenbureau

De strategie en kernactiviteit van GT Events is sinds de start op 5 april 2011 al direct duidelijk. Wij zijn goed in het ontwikkelen van auto evenementen en in het succesvol produceren van diverse eigen evenementen. Inmiddels beschikt GT Events over een decennia aan ervaring en onderscheidt zich hierdoor van de vele andere auto evenementenbureau’s. Door deze ervaring kunnen wij ook uw automotive evenement succesvol ontwikkelen en produceren.

Exclusief materiaal op Fast Car Festival Miss Superlap @ GT Events Lancer Evo bij de Show & Go! BMW oldtimers als de E21 zie je ook veelvuldig terug op BimmerFest Vermaak voor jong & Oud tijdens de auto evenementen van GT Events

De organisatie achter diverse automotive evenementen

GT Events organiseert diverse eigen auto evenementen en heeft ook diverse automotive websites succesvol opgezet en in onderhoud. Enkele voorbeelden zijn: www.vrij-rijden.nl, www.auto-evenementen-agenda.nlwww.BimmerPortal.nl en www.hondacommunity.nl. Met deze platformen in eigen beheer kunnen wij u ook advertentie maatwerk aanbieden.

Partners van GT Events

partners-GT-Events