BimmerPortal: Nederlands grootste BMW community

BimmerPortal is met ruim 26.500 Nederlandse en Vlaamse leden een zeer actief BMW forum. Maar, BimmerPortal is meer dan alleen een forum. Op onze blogpagina worden meerdere BMW gerelateerde artikelen per week geplaatst, welke worden geschreven door onze eigen redactie. Daarnaast worden leden door middel van nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van het laatste BMW nieuws. Naast de online zichtbaarheid, vindt er twee keer per jaar ook een BimmerPortal Meet & Greet plaats, een gratis bijeenkomst waar honderden liefhebbers op af komen met hun BMW.
GT Events biedt diverse mogelijkheden tot adverteren op BimmerPortal, om zo dagelijks uw product of dienst onder de aandacht te brengen in de BMW wereld. BimmerPortal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste naam onder de Nederlandse en Belgische BMW liefhebbers en is hierdoor niet meer weg te denken uit de huidige BMW scene.

Statistieken BimmerPortal

BimmerPortal is een goed bezocht, merk specifiek platform (+/- 26.500 leden) met een gemiddelde van ruim 3.000 bezoekers per dag. De gemiddelde gebruiker is per bezoek, ruim drie minuten actief op BimmerPortal. De social media kanalen van BimmerPortal worden in deze statistieken niet meegenomen, maar behoren wel tot de reclamemogelijkheden. Meer statistieken zijn terug te vinden op de website: statistieken BimmerPortal.
De motor van BimmerPortal, en tevens van het BMW evenement BimmerFest, zijn Alyssa Terlingen en Brian Klifman. Beide project managers zijn ook de vaste redactie van BimmerPortal en zijn daarnaast actief op social media, met ieder duizenden BMW connecties. Deze kanalen worden in grote regelmaat gebruikt om een evenement, merk of dienst positief te promoten.

Advertentie opties

De meest gekozen manier is vooral uw merk zichtbaar terug te laten komen op de website en het forum doormiddel van roulerende banners. De miljoenen weergaves worden verdeeld over de adverteerders. De banners zijn in drie formaten terug te vinden met een logo koppeling in de nieuwsbrief en uiteraard op de website. Een andere optie is het inkopen van nieuwsitems om uw project, product of dienst te promoten. Hier wordt uiteraard onderscheid gemaakt in verborgen reclame of directe reclame. Het aanleveren van een persbericht is mogelijk, wanneer een advertentiepakket is afgesloten of wanneer een los nieuwsitem wordt afgenomen. Naast de zichtbaarheid heeft BimmerPortal een hoge ranking wat betreft SEO. Hierdoor kan er direct geprofiteerd worden van de back linking naar uw eigen website, om uw website ranking te versterken.

BimmerFest Classics indoor   GT events drukte   GT events gridgirls   GT events show shine


Voordelen adverteren op BimmerPortal

  • Betaalbaar, met een vast budget
  • Directe naamsbekendheid vergroten
  • Analyse in weergaves en kliks
  • Doelgroep differentiatie
  • BMW gerelateerde adverteerders
  • Mogelijkheid tot tijdelijke campagnes
  • Sterke back linking (SEO)
  • Grafische ondersteuning in huis

 

BimmerPortal nieuwsbrieven

Regelmatig ontvangen BimmerPortal leden een digitale nieuwsbrief, met het laatste BimmerPortal en BMW nieuws. Deze nieuwsbrief wordt meerdere keren per jaar verstuurd. Het is mogelijk om als adverteerder nieuws voor deze nieuwsbrief aan te leveren. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar de pdf met de mogelijkheden. Door een geavanceerd systeem komen de nieuwsbrieven niet in spamfolders terecht en is het percentage van geopende nieuwsbrieven met de bijbehorende klikratio hoog te noemen. Het klikgedrag wordt per item bijgehouden om de efficiëntie en de populariteit van een merk te meten. De nieuwsbrieven zijn ook online terug te vinden op de website: online nieuwsbrief BimmerPortal.

BimmerVlogs: BMW video content

Begin 2020 is BimmerVlogs gestart, een YouTube kanaal met onder andere evenement verslagen, bedrijfsreportages en informatieve video’s, waarin BMW’s centraal staan. De Nederlandse BMW video’s worden vervolgens via BimmerPortal en social media gedeeld. Alyssa is de vaste vlogster van het kanaal en tevens zelf BMW rijder en liefhebber. Bent u op zoek naar een vlogster om uw product of dienst te promoten? Voor samenwerkingen kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven BimmerPortal

Doorlopende mogelijkheden
All-in advertentiepakket, 12 maanden       € 749,- (omgerekend nog geen € 63,- per maand)
All-in advertentiepakket, 6 maanden         € 450,-
All-in advertentiepakket, 3 maanden         € 275,-

Losse mogelijkheden
Tradergedeelte op het forum                      € 249,- (looptijd van 12 maanden)
Nieuwsitem nieuwsbrief                             € 189,- (per nieuwsbrief)
Nieuwsitem blog/SEO gericht                     € 129,- (met 'do follow' link)
Bedrijfsreportage foto's & tekst                  € 399,-
Bedrijfsreportage foto's, video en tekst       € 699,- (inclusief voice-over)

Alle voornoemde tarieven zijn exclusief 21% btw (laatst bijgewerkt op 27 januari 2022)

Veelzijdig evenementenbureau: online en offline merkversterking

Naast de organisatie van evenementen, houdt GT Events zich ook bezig met verschillende online media. Door deze combinatie van zowel evenementen als fora, kan GT Events u zowel online als offline uw merk positioneren en bekendheid vergroten.